Thyti Duursema

Jeugd - en kindercoach, het heeft te maken met wie ik ben geworden. Ik heb Nederlands Communicatie & Publiciteit gestudeerd en daarna veelal in de communicatie gewerkt. Naast deze werkzaamheden, volgde ik een opleiding tot volwassenen coach bij Marijke Lingsma, www.coachboulevard.nl. Het paste op dat moment in mijn levensfase: mensgericht werken, vooruit helpen. 

 

Ik kwam in het hoger onderwijs te werken, had nog wat tijd over en werd mentor van jongeren. Hoe geweldig dat je jongeren kunt begeleiden. Om mijn kennis te vergroten, volgde ik een opleiding tot jeugd - en kindercoach bij Tea Adema, www.teaadema.nl, praktijk voor kindercoaching / opvoedcoach. Heb ik een cursus pedagogiek gedaan bij Civas opleidingen. Werd ik vrijwilliger bij Mentor4You, www.mentor4you.nl, coach van jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

 

In 2017 heb ik mijn kennis als coach uitgebreid met de training 'Ik leer leren' bij Tea Adema. Als gecertificeerd trainer leer ik jongeren ontdekken wat werkt bij leren, hoe leren efficiënter en makkelijker kan en hoe je leertaken plant, en uitvoert.

 

En zo groeide mijn eigen centrum. Waarbinnen ik mijn nuchtere kijk op het leven van jong en oud, en levenservaring nu inzet om jongeren een klein stukje te begeleiden in hun reis naar volwassenheid. Doe waar je achter staat: jeugd - en kindercoaching. Zo word je wie je bent. Want, aandacht doet groeien.

 

Dat is wie ik ben, Thyti Duursema

 

Ik vroeg coachee: lach eens. Al wat ik kreeg was een grimas. Derde keer dat ik haar zag: lach eens. Een spontane lach en zó één omhelzing, dat ik bijna omviel. Daar doe ik het voor.

Cuba


India


Thuis